logo- Myyntilista
-
Yhteystiedot

- Tulostettava esite

In English


- Facebook
Nurmijärven Ratsumestarit Oy on perustettu 1985. Osakeyhtiön toimiala on ratsuhevoskauppa. Ratsumestarit tarjoaa kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista palvelua kaikissa hevoskauppoihin liittyvissä kysymyksissä..

AMMATTILAINEN HOITAA HEVOSKAUPPASI
Ratsumestareilla on vankka ja pitkä kokemus usein mutkikkaasta hevoskaupasta. Ostotarkastukset, kauppakirjat ja hevosen osto ulkomailta vaativat tietämystä, kielitaitoa ja lakipykälien tuntemusta.


TILAUSKAUPPAA

Ratsumestarit on keskittänyt hevoskaupan ulkomailta tilauskaupaksi: Jos sopivaa hevosta ei Suomesta löydy, etsimme sinulle ehdokkaita haluamastasi maasta. Nähtyäsi videon voit joko päättää heti, tai lähteä paikan päälle vertailemaan. Ratsumestarit hoitaa luonnollisesti matkajärjestelyt ja myöhemmin hevosesi maahantuonnin.

TUONTIMAAT
Ratsumestareilla on pitkäaikaiset ja luotettavat yhteistyökumppanit useassa eri maassa. Baltia, Venäjä, Belgia, Hollanti ja tietenkin Saksa, joka on ollut päätuontimaana yrityksen perustamisesta lähtien, tarjoavat varmasti valinnanvaraa jokaiselle.

VÄLITYSKAUPPAA
Jos oman hevosen myynti tuntuu vaikealta, Ratsumestarit etsii ostajan ja hoitaa kauppaan liittyvät paperiasiat. Ratsumestareiden Suomessa olevien välityyshevosten tarkemmat tiedot ja kuvat löydät myyntilistalta.
Välitysehdot


VAIHTOKAUPPAA
Jos uuden hevosen ostoa jarruttaa nykyinen hevosesi, Ratsumestarit  ottaa mahdollisuuksien mukaan hevosesi vaihdossa uuteen ulkomailta ostettavaan hevoseen. Vaihto esimerkiksi Belgiasta , Hollannista ja Saksasta löytyviin hevosiin voi olla mahdollista!

Jos myyntilistalta ei heti löydy mieleistäsi hevosta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ratsumestarit kirjaa toiveesi muistiin ja ottaa sinuun yhteyttä, kun etsimäsi hevonen on löytynyt.

   
kuva vain